Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rijstsalade met garnalen, olijven en rode pesto recept
Rijstsalade met garnalen, olijven en rode pesto recept

Rijstsalade met garnalen, olijven en rode pesto


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking gaar. Laat de rijst in een zeef uitlekken en afkoelen. Halveer de tomaten, doe het vocht en zaadjes in een kommetje en snijd ze in stukjes. Snijd de bleekselderij in stukjes. Snijd de olijven in plakjes. Zeef het tomatenvocht en zaadjes. Meng de pesto met slagroom, tomatenvocht en citroensap tot een dressing. Breng de dressing op smaak met zout. Schep in een kom de rijst met tomaat, bleekselderij, olijven en garnalen door elkaar. Voeg de dressing toe en meng het goed door elkaar. Breng het op smaak met zout. Verdeel de salade over 4 borden en serveer het met geroosterd brood.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rijstsalade met garnalen, olijven en rode pesto recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven