Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rijstsalade met Hollandse garnalen, trostomaten en rode pesto recept
Rijstsalade met Hollandse garnalen, trostomaten en rode pesto recept

Rijstsalade met Hollandse garnalen, trostomaten en rode pesto


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking gaar en laat hem afkoelen. Halveer de tomaten, verwijder de zaadjes en het vocht en vang het vocht op. Zeef het vocht en snijd de tomaten in stukjes. Snijd de olijven in plakjes. Meng de pesto met room, het gezeefde vocht van de tomaten en citroensap tot een dressing. Breng het op smaak met zout. Meng in een kom de rijst met tomaat, olijven, garnalen en dressing door elkaar. Breng het op smaak met zout. Verdeel het gerecht over 4 bordjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rijstsalade met hollandse garnalen, trostomaten en rode pesto recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven