Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Romige zalmcarpaccio met tomaten-dille recept
Romige zalmcarpaccio met tomaten-dille recept

Romige zalmcarpaccio met tomaten-dille


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwijder de zaadjes van de tomaten en snijd ze in stukjes. Meng de zure room met azijn en schenk al roerend beetje bij beetje de olijfolie erdoor tot een dressing. Voeg de dille toe aan de dressing. Verdeel de plakken zalmcarpaccio over 4 borden en bestrooi ze met een beetje zout. Verdeel de tomatenstukjes over de carpaccio en schenk de dressing erover.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit romige zalmcarpaccio met tomaten-dille recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven