Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Salade met feta recept
Salade met feta recept

Salade met feta


Ingrediënten


Bereidingswijze


Sla klein maken, paprika, tomaat, lenteui en feta snijden. Dressing maken van olie, azijn, een beetje water, mayonaise, zoetstof, dille en peterselie. Dit alles opkloppen met garde. De schoongemaakte en gesneden groente erdoor heen mengen. Feta in blokjes snijden en rondom met zout en peper bestrooien. Lenteui snijden en dit eventueel met olijven eroverheen strooien en wat peterselie erover.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit salade met feta recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven