Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spinazie met parmaham recept
Spinazie met parmaham recept

Spinazie met parmaham


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de knoflook en pers hem uit. Verwarm de oven voor op 200 graden C. Leg de parmaham op een met bakpapier beklede bakplaat en bak het in het midden van de oven in 10 minuten bruin en krokant. Snijd de ciabatta in dobbelsteentjes en schep het om met de olijfolie, citroensap en knoflook. Verhit een koekenpan en bak de broodblokjes in 5 minuten bruin en knapperig. Schep de spinazie en basilicum om met de extra olijfolie en breng het op smaak met zout. Verdeel de spinazie over 4 borden en bestrooi het met de ciabattablokjes. Brokkel de parmaham over het gerecht.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spinazie met parmaham recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven