Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tonijn kiptaartje recept
Tonijn kiptaartje recept

Tonijn kiptaartje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Haal met een uitsteekring 16 mooie rondjes uit de ijsbergsla. Laat de tonijn uitlekken. Pureer de tonijn met mayonaise, peper en zout en citroensap. De tonijnmassa moet niet al te dun zijn. Snijd het middelste gedeelte van de tomaten in superdunne plakjes. Steek mooie rondjes uit de kipfilet. Zet de ring in het midden van het bord. Doe er eerst een rondje ijsbergsla in. Strijk hier dun op wat van de tonijn, dan een rondje kipfilet, dan weer ijsbergsla. Hierop dakpansgewijs dunne plakjes tomaat, kipfilet, sla, tonijn, kip. Als laatste sla en een plakje tomaat als garnering. Haal voorzichtig de ring ervan af en herhaal dit nog 3 keer.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit tonijn kiptaartje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven