Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Triangel van gerookte zalm en rivierkreeftjes recept
Triangel van gerookte zalm en rivierkreeftjes recept

Triangel van gerookte zalm en rivierkreeftjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bekleed een vorm (driehoek of cake blik) met de plakken gerookte zalm en laat ze over de rand hangen zodat je deze kunt dichtvouwen aan de bovenkant. Zet de room op het vuur. Week de gelantine in koud water 15 min. Breng de room met de visbouillonpoerder en de staartjes aan de kook. Pureer de staartjes met een mixer helemaal fijn en voeg de geweekte gelantine toe. Af laten koelen in een bak met koud water. Klop een 1/2 liter ongezoete room tot yoghurt dikte en voeg hier de fijngesneden en gewassen verse kruiden aan toe. Als de massa begint op te stijven dan roer er de room voorzichtig onder. Op smaak brengen met peper en zout en giet het vervolgens in de beklede vorm. Vouw de zalm aan de bovenkant ook dicht en laat het 24 uur opstijven in de koeling.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit triangel van gerookte zalm en rivierkreeftjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven