Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Wildpaté met ganzelever en ansjovisfilet recept
Wildpaté met ganzelever en ansjovisfilet recept

Wildpaté met ganzelever en ansjovisfilet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Spoel de lever af en snijd het in stukken.
Pel de sjalotjes en hak ze fijn.
Draai de lever met sjalotjes en ansjovis enkele keren door een vleesmolen.
Meng de boter met bloem, ei en room tot een saus. Breng het mengsel op smaak met zout en cognac. Meng dit samen met de "gedraaide"ganzelever. Vet een langwerpige vorm in met boter, schep het patémengsel erin en dek het af met de dunne plakken vetspek.
Verwarm de oven voor op 180 graden C.
Schenk heet water in een braadslee en zet de vorm in het hete water. Bak de paté in 75 minuten gaar. Laat de paté afkoelen en serveer met de saus.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit wildpaté met ganzelever en ansjovisfilet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Wildpaté met ganzelever en ansjovisfilet heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Serveer met de saus?? Die is toch vermengd met de lever etc.?
    E.van Westendorp gaf dit recept op 21 maart 2016 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven