Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Witlofsalade met parmaham en rozijntjes recept
Witlofsalade met parmaham en rozijntjes recept

Witlofsalade met parmaham en rozijntjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwijder de buitenste blaadjes en de harde kern van de witlof, snijd de stronkjes in de lengte in vieren en dan dwars in reepjes. Bedruppel ze meteen met limoensap om verkleuring te voorkomen. Roer de mayonaise en de rozijntjes plus parmaham erdoor en kruid met paprikapoeder. Verdeel de salade in borrelglaasjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit witlofsalade met parmaham en rozijntjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven