Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Witte en groene asperges recept
Witte en groene asperges recept

Witte en groene asperges


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de teentjes knoflook. Blancheer ze 1 minuut in kokend water en spoel ze af met koud water. Doe de teentjes knoflook met zout, peterselie in een pot en schenk er de olie, azijn, limoensap en worchestersaus op. Sluit de pot en zet hem 12 uur in de ijskast. Schud de dressing voor gebruik. Maak de witte asperges schoon en leg ze in een pan met ruim water met wat zout. Kook de asperges 3 minuten en laat ze 15 minuten van het vuur af in het kokende water beetgaar worden. Breng intussen water met zout aan de kook en blancheer de groene asperges 5 minuten. Snijd de asperges in kleine even grote stukjes. Schik de asperges om en om op 4 bordjes en serveer ze met de dressing.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit witte en groene asperges recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven