Verwijder van alle asperges(200 gram)(200 gram) het houteindige uiteinde en snijd in stukjes van 2 centimeter.
Kook de asperges(200 gram)(200 gram) in ruim water met zout(1 stuk) in 5 minuten beetgaar.
Giet ze af en laat afkoelen.
Meng de crème fraiche met de mayonaise(1 eetlepel),pijnboompitten(20 gram) en zout(1 stuk) en peper (naar smaak).
Pel de knoflook en knijp het teentje erboven uit.
Roer de aspergestukjes erdoor.
Laat de salsa minstens 1 uur staan om de smaken te laten intrekken.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Geen overeenkomsten gevonden.
Gluten
Sporen van gluten kunnen voorkomen in mayonaise
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Sporen van ei kunnen voorkomen in mayonaise
Koemelk
Sporen van koemelk kunnen voorkomen in mayonaise
Mosterd
Sporen van mosterd kunnen voorkomen in mayonaise
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
Sporen van lactose kunnen voorkomen in mayonaise
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Geen overeenkomsten gevonden.
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in mayonaise
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.