Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Wraps met zalm en balsamico recept
Wraps met zalm en balsamico recept

Wraps met zalm en balsamico


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Smeer de wraps royaal in met roomkaas. Houd steeds een randje aan de bovenkant open.
Beleg met zalm, en vooral aan de onderkant met sla. Evt. nog een paar reepjes paprika erbij.
Rol de wraps op, bij voorkeur een beetje strak. De inhoud kan een beetje meeschuiven, maar daarvoor heb je een stukje open gelaten. Steek een prikkertje op 1 of 2 plaatsen in de wrap om 'm goed dicht te houden.
Snij de wraps evt. in tweeen, om ze wat handzamer te maken.
Schenk wat balsamico-azijn in een bakje, om in te dopen.

Tip:
Als je meer prikkertjes in de wraps doet en ze in veel kleine stukje snijdt (met in elk stukje een prikkertje dus!) doen ze het ook erg goed als borrelhapjes.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit wraps met zalm en balsamico recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven