Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zalm bieslookrol recept
Zalm bieslookrol recept

Zalm bieslookrol


Ingrediënten


Bereidingswijze


Klop in een kom de roomkaas en de zure room met het citroensap glad. Roer er de lente ui, zalm, peper, pecannoten en een kwart van de bieslook door. Laat een paar uur opstijven in de koelkast. Leg het mengsel op een stuk plasticfolie en maak er een rol van. Rol de zalmrol door de rest van de bieslook en zet hem tot het serveren in de koelkast. Snijd de rol in plakken en leg per persoon 1 plak op een bordje. Geef er stokbrood bij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zalm bieslookrol recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven