Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zalmcarpaccio met bosui recept
Zalmcarpaccio met bosui recept

Zalmcarpaccio met bosui


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verdeel de gerookte zalmfilet over 4 bordjes en besprenkel ze met citroensap. Snijd de bosuitjes in smalle ringetjes. Houd wat groen achter voor de dressing. Verdeel de uiringetjes over de zalm. Meng de sojasaus, citroensap, azijn en extra olijfolie tot een dressing. Voeg het groen van de bosuitjes toe. Schenk de dressing over de zalm.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zalmcarpaccio met bosui recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven