Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Limburgse grotchampignons met knoflook recept
Limburgse grotchampignons met knoflook recept

Limburgse grotchampignons met knoflook


Ingrediënten


Bereidingswijze


De rauwe champignons goed wassen, drogen en in vieren snijden. In de boter licht aanbakken. De fijngesneden sjalotten toevoegen en mee fruiten. Afblussen met de sherry en daarna de room toevoegen. Nu laten inkoken totdat de room dik begint te worden. De gehakte kruiden en de uitgeperste knoflook toevoegen alsmede de half opgeklopte room. Op smaak brengen met peper uit de molen en zout.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit limburgse grotchampignons met knoflook recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven