Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Loempia recept
Loempia recept

Loempia


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de hamlappen in dunne reepjes.
Bak het vlees kort aan in een scheutje olie en voeg ui, rode peper
en knoflook toe. Neem de massa uit de pan, laat afkoelen en goed
uitlekken.
Doe de taugeh, bambooshoots en de honing erbij en breng op
smaak met sesamolie, zout en versgemalen zwarte peper.
Leg een loempiavel voor u neer en leg op het midden een rolletje vulling.
Vouw de zijkanten naar binnen en rol de loempia van achter naar voren naar u toe.
Bestrijk de einde met eiwit en plak de loempia dicht.
Bak de loempia in de frituur of in een tefalpan in een heel dun laagje olie lichtbruin en gaar.

Serveersuggesties

Serveer met pindasaus of zoete chilisaus.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit loempia recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven