Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Makreelcrème recept
Makreelcrème recept

Makreelcrème


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwijder het vel van de makreel en pluk het vlees van de graat.
Pureer het visvlees kort in een keuken machine met het citroensap.
Voeg de mascarpone toe en meng het opnieuw kort.
proef of er nog een beetje zout of peper moet toe voegen.
zet het nu in de koeling om het een beetje op te stijven.
snij van de ciabatta schuine plakken, leg er wat rucola sla op en een klontje makreelcrême. Lekker bij de borrel.

Allergenen Informatie

Voor dit makreelcrème recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven