Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Meloencocktail met serranoham


Ingrediënten


Bereidingswijze


Halveer de galiameloen en schep de zaadjes er met een lepel uit.
Snijd de helft in dunne parten en verwijder de schil. Halveer de meloenparten. Doe ze in een schaal, besprenkel met de olijfolie en de basilicum en laat 15 minuten marineren.
Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en bak 4 plakken serranoham in 4 minuten knapperig. Laat uitlekken op keukenpapier.
Verdeel de meloen met de marinade over 4 hoge glazen en steek in elk glas een plakje krokante serranoham.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit meloencocktail met serranoham recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven