Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mexicaanse steak tartare recept
Mexicaanse steak tartare recept

Mexicaanse steak tartare


Ingrediënten


Bereidingswijze


Hak het vlees tot fijne tartaar met een hakmes of in de keukenmachine, of vraag de slager dit te doen. Meng het gehakte vlees met het limoensap in een schaal van glas of kunststof. Zet dit 15 minuten in de koelkast om te marineren. Snijd de tomaten in stukjes. Pel en snipper de uien. Snijd de koriander fijn. Maak de rode peper schoon, verwijder de zaadjes en snijd de peper fijn. Meng de tomaten, ui, chili en koriander erdoor en breng op smaak met zout en peper. Verdeel de tartaar over vier borden, het liefst met behulp van een ronde steker. Snijd de avocado in plakjes. Garneer elk bord met drie mooie plakjes avocado en eventueel een takje koriander. Serveer met tortillachips of verse broodjes, zoals ma´sbrood.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit mexicaanse steak tartare recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven