

Mosselen uit de grill met oude kaas
Ingrediënten
- 1 kilo mosselen
- 1 ui
- 2 stengels bleekselderij
- 1 teentje knoflook
- 1 zakje mosselkruiden
- 1 deciliter witte wijn
- 50 gram oude geraspte kaas
- 1 bosje peterselie
- 100 gram kruidenboter
- peper
- olie
Bereidingswijze
Laat afkoelen en breek de halve schelp van de mossel. Leg de mosselen op een platte ovenschaal of bakplaat.
Laat de kruidenboter in een pannetje zachtjes smelten en voeg 1 teenje knoflook, een flinke hand fijngesneden peterselie, wat peper, een snufje paprikapoeder en 50 gram geraspte oude kaas toe. Laat zachjes smelten en doe in elke schelp een schepje van het boterkaas mengsel.
Laat onder de grill ongeveer 5 minuten gratineren.
Serveersuggesties
Lekker met stokbrood. Ook als tapas een prima gerecht.
Meer Recepten
- Florentijns visschoteltje4 porties
1 uur en 5 minuten
lekker_koken - Provencaalse mosselen4 porties
10 minuten
hendriks37 - Mosselen op wontons4 porties
20 minuten
fabita
Allergenen Informatie
Voor dit mosselen uit de grill met oude kaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.Recensies
Het recept Mosselen uit de grill met oude kaas heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie
-
Het ziet er heel lekker uit.Christian gaf dit recept op 16 november 2012 5 uit 5 sterren
- Home
- Recepten
- Voorgerechten
- Mosselen uit de grill met oude kaas