Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Parmaham met meloen en asperges recept
Parmaham met meloen en asperges recept

Parmaham met meloen en asperges


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Maak de asperges schoon en halveer indien nodig. Kook ze ca. 5 minuten op middelhoog vuur, of tot ze gaar zijn, laat ze uitlekken en dompel ze onder koud water. Laat ze opnieuw uitlekken en leg ze opzij.
Halveer de meloen en verwijder de zaden. Snijd de meloen in kleine partjes en verwijder de schil. Halveer de plakjes Parmaham en wikkel ze om de partjes meloen.
Schik de salade op de borden en leg de partjes meloen en de asperges erbovenop.
Strooi de frambozen en de geschaafde Parmezaanse kaas erover.
Doe de azijnsoorten en het sinaasappelsap in een pot en schud tot alles goed is gemengd. Giet het mengsel over de salade en serveer.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit parmaham met meloen en asperges recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven