Allergie informatie: Pate maison (thuis gemaakte pate)
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram mager varkensvlees
- 200 gram kalfsvlees
- 100 gram rauwe lever
- zout
- tijm
- marjolein
- 1 ui, fijngehakt
- 1 uitgeperst teentje knoflook
- fijn gehakte peterselie
- 3 eetlepels madeira, of port
- voldoende reepjes spek
- Voor de garnering:
- enkele laurierblaadjes
- jeneverbessen
- plakjes spek
- en schijfjes champignons
Meer Recepten
- Zalm/tonijn hapjes
Met komkommer, zalm en tonijn uit Nederland
8 porties - 10 minuten
Hapjes - sabrina - Vegetarische paté
Met tofoe, kidneybonen en ui uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Vegetarisch - Micha1 - Pate met een krokant suikerlaagje
Met roompate en bruine basterd suike uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Budget - xsanne - Eigen gemaakte pastasaus
Met knoflook, winterwortel en uien uit Italie
4 porties - 2 uur
Sauzen en marinades - mees - Amusepaté met rauwe ham
Met pate, rauwe ham en sinaasappelmarmelade uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Kerst - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Pate maison (thuis gemaakte pate)
- Allergieen informatie