Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pate maison (thuis gemaakte pate) recept
Pate maison (thuis gemaakte pate) recept

Pate maison (thuis gemaakte pate)


Ingrediënten


8

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 175 graden C. Bekleed een cakevorm met plakjes spek. Het vlees en de lever grof malen. Vermeng het met de kruiden en de drank. Doe het mengsel in de vorm. Stevig aan drukken en beleggen met laurier, jeneverbes, reepjes spek en champignons. Druk het deksel stevig in de vorm en zet deze in een pan met heet water. Zet het geheel in de oven en laat het in 2 uur gaar worden. Langzaam laten afkoelen zodat het vocht geleert. Twee dagen in de koelkast bewaren alvorens aan te snijden.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pate maison (thuis gemaakte pate) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven