Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Portobello met blauwe kaas en rucolapesto recept
Portobello met blauwe kaas en rucolapesto recept

Portobello met blauwe kaas en rucolapesto


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Maak ondertussen de rucolapesto. Mix de olijven samen met de rucola en twee eetlepels olijfolie met behulp van de staafmixer tot een grove pesto. Proef of de smaak naar wens is en voeg eventueel een beetje peper en zout toe. Meestal is de pesto door de olijven en kappertjes al redelijk zout dus wees hier voorzichtig mee. Leg de portobellos met de kap naar boven en smeer de kap in met een beetje olijfolie. Draai de portobellos om en vul/besmeer rijkelijk met de rucolapesto. Verkruimel vervolgens een dikke laag blauwe kaas over de pesto. Leg de portobellos in een ovenschaaltje en doe ze ongeveer 15 minuten in de oven. Garneer met een beetje peterselie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit portobello met blauwe kaas en rucolapesto recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven