Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Reuzenchampignons met notenvulling recept
Reuzenchampignons met notenvulling recept

Reuzenchampignons met notenvulling


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Voorbereiden:
Borstel of veeg de champignons schoon. Draai de stelen eruit en hak deze fijn. Blancheer de hoedjes (1 minuut) in kokend water met citroensap. Giet ze af en laat goed uitlekken. Bewaar een beetje kookvocht.

Bereiden:
Verhit de olie in de pan. Fruit hierin de sjalotjes en schep de gehakte champignonstelen samen met de fijngesneden kastanjechampignons erdoor. Meng de noten en het sjalotjesmengsel door de kruidenroomkaas, breng op smaak met de versgemalen peper. Voeg eventueel 1 eetlepel kookvocht van de champignons met dit mengsel. Plaats de gevulde champignons in een ovenschotel, bestrooi met kaas en plaats in een voorverwarmde oven. Laat de kaas smelten in 15 minuten op 200C.

Serveersuggesties

Serveer de warme champignons op een bedje van gemengde rucolasla en garneer met de stengels bieslook. Maak nog af met een draai van de pepermolen. Eventueel kunt u de champignons ook als amuse presenteren, neem daarvoor 1 grote champignon per persoon in plaats van 3 champignons per persoon.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit reuzenchampignons met notenvulling recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven