Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rosbief carpaccio met basilicum recept
Rosbief carpaccio met basilicum recept

Rosbief carpaccio met basilicum


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de tomaten, de bosuitjes en de salade schoon. Snijd de tomaten in schijven en de bosuitjes in fijne ringen. Hak eventueel de slablaadjes kleiner. Maak de basilicum schoon, schud hem droog en ris de blaadjes eraf. Roer de honing door de azijn. Klop de olie erdoorheen. Breng de marinade op smaak met zout en peper. Doe de salade, de rosbief, de tomatenschijfjes en de basilicum in een schaal. Druppel de marinade eroverheen en strooi de bosui en de sinaasappelschil over de salade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rosbief carpaccio met basilicum recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven