Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Saganaki recept
Saganaki recept

Saganaki


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bestrijk een kleine ovenschaal met een scheutje olijfolie, leg hierop een paar uienringen, daarop de in stukken gesneden tomaat, daarop de feta in dunne plakjes gesneden, daarop in kleine stukken gesneden paprika en de rest van de ui. Besprenkel met flink wat olijfolie en citroensap en besluit met peper en tabasco. plaats de schaal ongeveer 10 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden

Allergenen Informatie

Voor dit saganaki recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Saganaki heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Kefalotiri is dat feta? Het lijkt mij een heerlijk voorgerechtje nu het zomer is. Vooral wanneer je onverwacht bezoek krijgt, meestal heb ik deze ingrediŽnten in huis. Ga het deze week testen. Bet... Lees reactie
    Bezoeker gaf dit recept op 6 augustus 2011 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven