Allergie informatie: Aardappelsalade met chorizo en sjalotjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 500-600 gram vastkokende aardappelen
- 200 gram chorizo, in kleine blokjes gesneden
- 1,5 deciliter magere kwark
- 6 eetlepels mayonaise
- klein blikje mais
- 1 theelepel mosterd
- 1-2 sjalotjes, fijngesnipperd
- bosje bieslook, fijngeknipt
- bakje tuinkers, fijngeknipt
Meer Recepten
Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaardSambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccorWarme aardappelsalade
Met aardappelen, ontbijtspek en peterselie uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Aardappelgerechten - bettyvandijkRatatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Salades
- Aardappelsalade met chorizo en sjalotjes
- Allergieen informatie