Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aubergine-courgettesalade recept
Aubergine-courgettesalade recept

Aubergine-courgettesalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de aubergines in blokjes. Snijd de courgettes in plakjes. Ontvel de tomaten, verwijder de zaadjes en snijd ze in blokjes. Pers de knoflook uit boven een kommetje. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan en bak de aubergineblokjes rondom bruin in 5 minuten. Voeg de courgetteplakjes met knoflook en oregano toe en laat het 5 minuten meebakken. Doe het mengsel in een kom en laat het afkoelen. Meng de rest van de olijfolie met azijn, munt en zout tot een dressing. Snijd de mozzarella in blokjes en voeg het toe aan de salade. Voeg de tomaten met zout toe. Voeg de dressing toe en meng de salade goed door elkaar. Zet de salade afgedekt 1 uur in de ijskast om goed in te laten trekken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aubergine-courgettesalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven