Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Boerensalade (Dematosalata chriafiki) recept
Boerensalade (Dematosalata chriafiki) recept

Boerensalade (Dematosalata chriafiki)


Ingrediënten


Bereidingswijze


De tomaten wassen, van steelaanzet ontdoen en in plakken snijden. De Spaanse pepers wassen, ontpitten en snipperen. De olijven snijden en de feta verbrokkelen. De tomaten in plakken op een bord schikken. Een dressing maken van de olijfolie, azijn, oregano en peper en zout. De dressing over de tomaten, olijven en feta gieten en met kappertjes bestrooien. Garneren met dunne reepjes basilicum en groene peper. De salade tot gebruik in de koelkast plaatsen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit boerensalade (dematosalata chriafiki) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven