Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Caribische rode bonensalade recept
Caribische rode bonensalade recept

Caribische rode bonensalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de paprika's schoon en snijd ze in blokjes.
Doe ze in een zeef en schenk er kokend water over.
Laat de paprika's goed uitlekken.
Snijd de bosuitjes in ringetjes.
Spoel de rode bonen in een vergiet af onder koud stromend water en laat ze goed uitlekken.
Roer in een schaal het tomatensap met de olie, de Mexicaanse kruiden, de peppersauce en de koriander tot een dressing.
Voeg zout en peper naar smaak toe.
schep de rode bonen met de paprika, bosuitjes en mas erdoor.
Zet de salade afgedekt minstens 1 uur in de koelkast, zodat de smaak zich kan ontwikkelen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit caribische rode bonensalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven