Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Duitse aardappelsalade recept
Duitse aardappelsalade recept

Duitse aardappelsalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappels, was ze en kook ze in gezouten water net gaar.
Giet ze af en laat ze een beetje afkoelen. Snijd ze in plakjes
Doe de olie, de azijn en wat zout en peper in een kom en meng alles goed. Schenk de marinade en de hete vleesbouillon over de aardappelplakjes .
Pel en snipper de uien en doe ze bij de aardappels.
Maak de komkommer schoon en snijd hem in de lengte doormidden. Verwijder de pitjes met een lepel en snijd de komkommer in dunne boogjes. Schep ze door de aardappelsalade.
Dek de salade af en laat hem tenminste 2 uur op kamertemperatuur intrekken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit duitse aardappelsalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven