Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Eenvoudige witte koolsalade recept
Eenvoudige witte koolsalade recept

Eenvoudige witte koolsalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwijder de buitenste bladen van de kool. Snijd de kool in tweeŽn en gebruik de helft. Snijd deze in tweeŽn of in vieren, afhankelijk van de grote van de kool. Leg de kool met de bolle kant naar onder en snij ragdunne reepjes van het bladgedeelte. Het harde hart wordt niet gebruikt. Strooi wat zout over de reepjes en kneed dit goed door elkaar. Hierdoor wordt de kool zacht, smakelijker en beter verteerbaar. Laat dit een uurtje staan. Proef de kool. Wanneer ze te zout is kun je ze eventueel met water afspoelen en uit laten lekken. Maak de salade op smaak af met olie, azijn en peper. Voeg eventueel wat salade- of verse gehakte kruiden toe.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit eenvoudige witte koolsalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven