Allergie informatie: Gemengde bonensalade met gerookte kip en tomaat
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram panklare sperziebonen
- zout
- peper
- 1 blik boterbonen (400 gram)
- 1 doosje kerstomaatjes
- 2 eetlepels witte wijnazijn
- 1 theelepel mosterd
- 6 eetlepels olijfolie
- 300 gram gerookte kipfilet, in kleine blokjes
- 1 sjalotje, heel fijn gesnipperd
- 2 eetlepels fijngesneden peterselie
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Voorgerechten
- Salades
- Gemengde bonensalade met gerookte kip en tomaat
- Allergieen informatie