Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gemengde groene salade recept
Gemengde groene salade recept

Gemengde groene salade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de gare sperzieboontjes in schuine stukjes. Scheur de sla in stukjes (haal de nerven weg). Trek balletjes uit een meloen met een meloenboor. Een stuk komkommer halveren, de zaadjes eruithalen en in reepjes snijden. Ook de courgette in reepjes snijden. De groente in een schaal mengen en met peper bestrooien Maak een dressing van de honing, azijn en olie en meng dit vlak voor het serveren door de salade. Eet smakelijk.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gemengde groene salade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven