Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevuld slablad recept
Gevuld slablad recept

Gevuld slablad


Ingrediënten


Bereidingswijze


Sinaasappels pellen, in partjes verdelen en pitjes verwijderen.
In stukjes snijden. Kool wassen en kleinsnijden. Kip en ham in stukjes snijden. 8 hele amandelen achterhouden, rest grof hakken.

In kom doen:
Sinaasappel (8 stukjes achterhouden), kool, kip, ham en amandelen,
crème fraîche en de mayonaise.

Door elkaar scheppen en op smaak brengen met peper en zout.
Tot gebruik in koelkast zetten.

Sla wassen, uitslaan en droogdeppen met keukenpapier.

Slablad op bordje leggen, vullen, omvouwen en omkeren met de opening naar beneden. Garneren met restant.

Serveersuggesties

Dit kun je best een dag van tevoren klaarmaken, dan trekken de smaken er goed in. Vullen doe je dan kort voor je het opdient. Eet smakelijk!!!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevuld slablad recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven