Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde groentebladeren recept
Gevulde groentebladeren recept

Gevulde groentebladeren


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de little gem en de witlof schoon. Verwijder de harde kern uit de witlof. Haal er 6 grote bladeren vanaf en snijd de rest in kleine reepjes. Maak de selderij schoon en snijd 6 stukken van ca. 10 cm eraf. Snijd de ham en de rest van de selderij in kleine blokjes. Maak de tomaten schoon, snijd ze in vieren, verwijder het vruchtvlees en snijd ze in kleine blokjes. Hak de noten grof. Roer de yoghurt door de mayonaise. Breng op smaak met zout, suiker en peper. Roer de saus door de in blokjes gesneden groente en de hamblokjes. Leg de blaadjes van de little gem, de witlof en de stukken selderij op een bord en leg op elk blad de aangemaakte hamblokjes. Garneer de bladeren met kerstomaatjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde groentebladeren recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven