Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Haringfilet met lychees en perziken recept
Haringfilet met lychees en perziken recept

Haringfilet met lychees en perziken


Ingrediënten


Bereidingswijze


Spoel de haring schoon, dep ze droog en snijd in stukjes. Spoel rozijnen en droog ze. Laat ze wellen in de jenever. Roer haring, rozijnen, lychees en perzik in een kom. Voor de marinade, roer room, citroensap en yoghurt door elkaar. Maak op smaak met komijn, gemberpoeder, zout en peper. Vermeng het haringmengsel en yoghurtmengsel en laat in de koelkast ca. 30 min intrekken. Was de sla en sla hem droog en snijd in reepjes. Schep de salade door de sla en maak eventueel nog op smaak. Serveer met in schil gekookte aardappelen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit haringfilet met lychees en perziken recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven