Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hollandse aardappelsalade recept
Hollandse aardappelsalade recept

Hollandse aardappelsalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de aardappels gaar in water met zout, giet af en laat ze afkoelen. Kook de eieren hard, laat ze afkoelen onder de koude kraan, pel ze en snijd ze in vieren. Bak de bacon 10 minuten in een koekenpan met anti-aanbaklaag totdat ze krokant zijn. Laat de bacon uitlekken op keukenpapier. Meng vervolgens de aardappels, eieren, bacon, ui, lente-uitjes, dille en munt in een slabak luchtig doorelkaar. Meng voor de dressing de mayonaise, yoghurt, mosterd en wat zwarte peper in een kom. Schenk de dressing over de salade en schep alles goed doorelkaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit hollandse aardappelsalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven