Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Insalata con carne recept
Insalata con carne recept

Insalata con carne


Ingrediënten


Bereidingswijze


Parelhoen: Hoenderfilet in de steamer of in water dat tegen de kook aan is zacht garen (in een vacuumzak, zodat alle smaken behouden blijven). In de steamer op 80 graden celsius voor ca. 45 minuten, in kokend water ca. 45 minuten. Na “ koken” nog krokant bakken in pancetta. Bereiding dressing: Venkel en knoflook klein snijden. Samen met sap en rasp van de mandarijnen plus suiker langzaam aan de kook brengen en laten afkoelen. Als het geheel is afgekoeld, met de staafmixer pureren, azijn toevoegen en als laatste langzaam de olijfolie toevoegen. Op smaak brengen met fleur de sel en peper. Bereiding aardappelsalade: Aardappels brunoise snijden (in kleine dobbelsteentjes). De aardappels koken: 2/3 gaar = beetgaar, afgieten en laten afkoelen Goed uit laten stomen! Lauwwarm mengen met de rest van de ingrediėnten. Groenten die u wilt grillen, snijden en na het grillen op smaak brengen met zout en peper en evt. na garen in de oven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit insalata con carne recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven