Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Italiaanse salade recept
Italiaanse salade recept

Italiaanse salade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Sla over vier borden verdelen. Tomaten schoonmaken, in kleine blokjes snijden en over salade verdelen. Mozzarella halveren en over salade verdelen. In droge koekenpan ham krokant bakken. Van olijfolie, citroensap, zout en peper dressing kloppen. Knoflook uitpersen en door dressing roeren. Dressing over salade verdelen. Met ham en Italiaanse mix garneren. Lekker met ciabattabrood.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit italiaanse salade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven