Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Japanse Zure Bloemkool recept
Japanse Zure Bloemkool recept

Japanse Zure Bloemkool


Ingrediënten


Bereidingswijze


Blancheer de groenten 3 minuten in kokend water met wat zout. Giet af, spoel met koud water en laat de groenten goed uitlekken. Doe ze in een schaal als ze droog zijn. Maak van de overige ingrediŽnten een saus en roer deze door de groenten. Zet het gerecht een paar uur in de koelkast om de saus goed in te laten trekken en serveer als bijgerechtsalade bij zowat alles. n.b. de broccoli is eigenlijk voor een leuke kleurcombinatie, maar toch ook wel lekker.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit japanse zure bloemkool recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven