Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kalkoensalade met vleestomaten, rode ui en mosterd recept
Kalkoensalade met vleestomaten, rode ui en mosterd recept

Kalkoensalade met vleestomaten, rode ui en mosterd


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de rode uien en hak ze fijn. Meng de azijn met de mosterd en voeg al roerend 9 eetlepels olijfolie toe. Breng de marinade op smaak met basilicum. Maak de kalkoen schoon en leg hem in een schaal. Schenk 1/3 van de marinade erover. Laat de kalkoen afgedekt 2 uur in de ijskast marineren. Keer het vlees regelmatig door de marinade. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een wok en bak de kalkoenfilet aan beide kanten 5 minuten. Neem de kalkoen uit de pan en snijd hem in reepjes. Verhit 1 eetlepel olijfolie in de koekenpan en bak de kalkoenreepjes al roerend gaar. Maak de sla schoon en scheur hem in stukjes. Snijd de tomaten in partjes. Meng de kalkoen met tomaten en sla in een kom door elkaar. Schenk de marinade over de salade en schep het geheel voorzichtig door elkaar. Verdeel de salade over 4 borden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kalkoensalade met vleestomaten, rode ui en mosterd recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven