Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kip kerrie met meloen recept
Kip kerrie met meloen recept

Kip kerrie met meloen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook kipfilet in water met bouillonblokje circa 15 minuten.
Laat afkoelen en pluk de kip in stukjes.
Maak van room, gembersiroop, mayonaise en kerrie een sausje.
Voeg naar smaak peper en zout toe.
Halveer de meloen en steek bolletjes uit.
Leg blaadje sla op bord met daarop wat meloenbolletjes.
Verdeel hierover de kipstukjes.
Doe wat saus hierover en strooi met de cashewnoten.

Serveersuggesties

lekker met stokbrood en zeezoutboter

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kip kerrie met meloen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven