Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kippensalade met mais en eieren recept
Kippensalade met mais en eieren recept

Kippensalade met mais en eieren


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de eieren hard, laat koud worden, pel ze en snijd ze in blokjes
Laat de mais en de asperges uitlekken, Snijd de asperges in kleine stukjes.
Maak een saus van de yoghurt, de mayonaise, het citroensap en de honing.
Voeg vervolgens het kippenvlees, de asperges, de mais, de augurken, de eieren, de peterselie (fijngeknipt en bieslook toe. Meng alles goed doorelkaar en breng op smaak met zout en peper.

Serveersuggesties

Lekker met stokbrood.

Allergenen Informatie

Voor dit kippensalade met mais en eieren recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven