Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kipsalade met fruit recept
Kipsalade met fruit recept

Kipsalade met fruit


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de kipfilet goed gaar en bewaar een scheut bouillon hier van. Laat de kip koud worden en pluis die los in stukjes zodat je draadjesvlees krijgt. Doe het gemengde fruit zonder sap (geef die b.v. aan de kinderen) in een schaal met mandarijnschijfjes en gesneden banaan, ook in schijven. Voeg daar de gepluisde kip bij met een of twee scheutjes kippenbouillon, mayonaise naar behoefte en een beetje peper en zout. Ik hou van lekker zoet en doe er een eetlepel suiker bij. Meng dit alles goed door elkaar en je hebt een heerlijke salade. Tip: het gemengde fruit kan je ook vervangen door verschillend vers fruit.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kipsalade met fruit recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven