Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Knolselderijsalade 2 recept
Knolselderijsalade 2 recept

Knolselderijsalade 2


Ingrediënten


Bereidingswijze


Blancheer de knolselderij een paar minuten in kokend water.
Laat ze uitlekken en droog ze op keukenpapier.
Schil de appels en snij deze in blokjes.
Hak de walnoten in grove stukjes.
Vermeng de mayonaise met de yoghurt, het citroensap en voeg peper en zout naar smaak toe.
Doe direct de reepjes knolselderij en appel in de saus om bruin kleuren te voorkomen en laat de dressing een uurtje intrekken.

Een lekker bijgerecht bij gebakken aardappels en
gebakken kipfilet.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit knolselderijsalade 2 recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven