Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Komkommersalade met zalm


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de zalm uit de diepvries ontdooien.
Maak de komkommer schoon en schil hem eventueel.
Rasp de komkommer of snijd hem in dunne plakken
Was de dille, schud hem droog en houd wat achter voorgarnering. Snijd de overige dille fijn.
Roer de zure room, de melk, 2-3 eetlepels citroensap glad, roer de dille erdoorheen en breng op smaak met zout, peper en de suiker.
Meng met de komkommer en laat het geheel ca. 20 minuten marineren.
Dep de vis droog en snijd hem in blokjes. Breng op smaak met zout en peper en 1 eetlepel citroensap.
Verhit de olie in een pan met antiaanbaklaag. Bak de zalm 2.5 minuten rondom. Breng de komkommersalade nogmaals op smaak met zout en peper.
Serveer de saade met de nog warme zalm.
Garneer met de overige dille.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit komkommersalade met zalm recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven