Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

"Magere" pasta met zalm en asperges


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de pasta volgens gebruiksaanwijzing beetgaar, giet hem af, laat hem uitlekken en doe hem weer in de pan. Schep de sladressing door de pasta en zet hem weg. Schil de verse asperges. Was de paprika, verwijder het zaad en zaadlijsten en snijd het in blokjes. Pel en snipper de ui. Stoom de asperges in een aspergepan met wat kokend water 11 minuten, snijd de asperges diagonaal in stukjes. Snijd de zalm in stukjes en schep die door de overige salade-ingrediŽnten. Maak met een mixer een romige kaas van de cottage cheese, het citroensap en de tabasco. Voeg tenslotte de dille toe. Schep de dressing dor de salade en laat deze enige tijd koel en afgedekt staan. Spoel de tomaten af, ontdoe ze van de steelaanzet en snijd ze doormidden of in plakjes. Schil de komkommer en snijd hem in reepjes, schep de pastasalade op een bord en garneer hem met de tomaten en de komkommer.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit "magere" pasta met zalm en asperges recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven