Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mexicaanse salade met chilicrème recept
Mexicaanse salade met chilicrème recept

Mexicaanse salade met chilicrème


Ingrediënten


Bereidingswijze


Roer wat zout, peper, chilipoeder en suiker door de azijn. Klop de olie erdoor. Pel de ui en snijd hem grof. Was de tomaten en snijd ze in stukken. Was de komkommer, snijd hem in de lengte in vieren en vervolgens in plakjes. Spoel de bonen en de mais schoon en laat ze uitlekken. Meng alle ingrediënten en laat de salade minstens 1 uur intrekken. Bak het spek krokant in en droge koekenpan. Laat het uitlekken op keukenpapier en breek het in stukken. Roer het chilipoeder door de crème fraiche. Breng de salade op smaak. Maak de borden op met wat slablaadjes de salade en een klodder chilicrème. Garneer met krokant spek en tacoships. Serveer de rest van de ships erbij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit mexicaanse salade met chilicrème recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven